Když otěhotníte o Vánocích, první rok s miminkem zvládnete v pohodě

0

Víte, že pod stromečkem najdete balíčky plné krásných věcí, ale ve skrytu duše toužíte po něčem jiném – po dítěti. Promluvte si o tom s partnerem, protože čas Vánoc je pro početí ideální.

PR Dr. Sleep Když otěhotníte o Vánocích, první rok s miminkem zvládnete v pohodě 1(1)

Dobré podzimní načasování

Děťátko se potom narodí v září a to má mnoho výhod. Venku už nejsou 30stupňová vedra a miminko může klidně spát. Zimu s ním v pohodě zvládnete v hlubokém kočáru. Nebudete mít problém ho navléct do teplého oblečení jako starší děti a většinu zimy prospí.

Naopak v létě už bude lézt a lépe si s ním užijete hezké počasí. Můžete s ním už také jet na dovolenou.

PR Dr. Sleep Když otěhotníte o Vánocích, první rok s miminkem zvládnete v pohodě 2(1)

Vánoce jsou pro početí ideální

Pokud nemusíte mezi svátky do práce, máte letos 11 dní volna v kuse. Díky tomu zvládnete všechny vánoční návštěvy a ještě vám zbude čas na odpočinek. Odreagujete se od pracovního stresu a šance na úspěšné otěhotnění se tak zvýší.

Zároveň jsou Vánoce ideální dobou, kdy s partnerem o dítěti mluvit. Na konci roku člověk přirozeně bilancuje a dělá si plány na následující rok. Partner tak bude lépe otevřený diskuzi.

Nachystejte si ložnici na chvíle ve dvou

Některé ženy si nedokáží sex užít, když kolem sebe vidí nepořádek. Jednoduše je ruší a nemůžou se uvolnit. Tento problém naštěstí o Vánocích odpadá, protože domácnosti jsou většinou vzorně uklizené.

Pro navození výjimečné sváteční atmosféry si můžete zapnout elektrická světélka nebo si pustit vánoční písně od známých zpěváků. Místnost také krásně provoní čerstvé chvojí ve váze.

Peřiny povlečte do nejlepšího povlečení a ujistěte se, že je v pořádku matrace. Není už příliš proleželá? Pokud ano, pořiďte si na postelové hrátky novou. S výběrem té správné vám pomůže konfigurátor Dr. Sleepa.

Autor

Komentáře k článku