Vybavte svou kuchyni tím nejlepším. Vaření pak bude zábava a hračka

0

Pokud nechcete, aby pro vás vaření byla jen otravná rutina, zkuste jej přeměnit v zážitek. Jak na to? Především potřebujete skutečně kvalitní vybavení, které vám poskytne všechno, co od kuchyňského náčiní čekáte, bude odolné, bezpečné a také bude dobře vypadat. Kvalitní kuchyňské nádobí není snadné vybrat – my vám ale poradíme, podle čeho se řídit.

Výběr materiálu

Snad nejpodstatnější je, z čeho je nádobí vyrobené. U nádobí na vaření je třeba zaměřit se především na zdravotní nezávadnost, tepelnou odolnost, pěkný i funkční design a snadnou údržbu. Jako jeden z nejvhodnějších materiálů je označován nerez. Nerezové nádobí bývá obvykle nejpoužívanější a nejprodávanější. Ne každá nerezová ocel ale nabízí stejné vlastnosti – je třeba dbát především na odolnost proti působení potravinových kyselin, ale také proti mycím prostředkům v myčce.

Velmi dobrou volbou mohou být kuchyňské hrnce Kolimax, které se pyšní dlouhou tradicí, jež jen potvrzuje, že mají na trhu své pevné místo, a zákazníky, kteří na ně nedají dopustit. Jedná se o české výrobky, které si zakládají na dobré pověsti a prvotřídní kvalitě. V nabídce je široký sortiment produktů nejrůznějšího druhu a zaměření, takže na své si zcela jistě přijdou i náročnější zákazníci.

Hodí se nerez na indukci?

Obecně platí, že nerez nemá úplně nejlepší tepelně vodivé vlastnosti a nerozumí si tedy velmi dobře s dnes populárním indukčním sporákem. To však nevadí – i na tohle existuje řešení. Nejčastěji se u nerezového nádobí využívá tzv. sendvičového dna, které obsahuje i hliník, jenž je dokonalým tepelným vodičem.

Dárek pro milovníky vaření

Nemusíte myslet jen na sebe. Pokud znáte někoho, kdo miluje vaření a v kuchyni je jako doma, mohou být právě tyto produkty skvělým dárkem k narozeninám nebo výročí. Širokou nabídku kuchyňského nádobí, a nejen toho, najdete na Labbro. Ponořte se do světa dokonalého kuchyňského vybavení, které vaši kuchyni promění v ráj vaření.

Zdroj náhledových obrázků: Pixabay, Labbro

Autor

Komentáře k článku