Přitáhněte pohledy sexy nožkami

0

Milé slečny, drahé dámy, zatleskejme panující podzimu! Protože právě ono nám dává prostor vytáhnout ze skříní novou dávku romantického stylu a hravé elegance. Tři krát hurá punčochám!

puncochy

Ty letní silonkových vystřídaly totiž hrubší kousky, které nejen příjemně zahřejí v chladném počasí, ale dodají šmrnc celému outfitu. Ať už si k nim obléknete dráždivou koženou minisukni, v poslední době velmi oblíbené riflové kraťasy s vysokým sedem, nebo formální kostým, v každé situaci budou příjemným doplňkem v sychravém dni. Nemluvě o výhodách přitahování zvědavých mužských pohledů, které lákáte i tehdy, když jste úplně zahalená. Platí zde staré dobré – i méně je někdy více. A to, že do nich můžeme naše dlouhé sexy nožky směle navléknout, aniž jsme se báli, že někdo spatří drobné nedostatky jako strie či celulitidu je pro mnohé z nás obrovským pozitivem.

Pokud toužíte být neodolatelně tajemná, zvolte černou barvu, která tuto sezónu boduje i díky její stálé variabilitě a přizpůsobivosti různým příležitostem. Samozřejmě nezapomeňme, že opticky zúží širší stehna a lýtka, takže spolu s kotníkovýma kozačkama budete kráčejíc podzimním spadaným listím kolemjdoucím vyrážet dech. Pokud se nestydíte, určitě neobíďte nabídku krajkových, tkaných a vzorovaných punčošek, jejichž výběr je opravdu rozmanitý. Od malých látání oček až po nápadité pásy, boční švy či velké barevné květiny, se kterými budete zaručeně nepřehlédnutelná.

Autor

Komentáře k článku