Její svět

Grilovaný losos se zázvorem

Losos je výživný, delikátní a snadný na přípravu. Je to úžasně zdravá surovina, ze které člověk snadno vykouzlí rychlé jídlo. Ať už oběd, večeři nebo i slavnostní hostinu. Pokud tedy stojíte v kuchyni a přemýšlíte, co dobrého a hlavně rychlého vykouzlit – zkuste náš recept na lososa. 

Losos je výhodný nejen v tom, že je rychle připravený, ale jednoduchá úprava a absence kostí z něj činí pokrm, který stojí vyzkoušet v různých podobách. Losos se dá restovat, smažit, dusit, péct, udit i grilovat. Přinášíme vám tedy recept na lososa se zázvorem, který dodá pikantnost a ten pravý břink.

Co vše budete potřebovat?

Jak na to?

S čím lososa podávat?

Jako příloha se bezvadně hodí opékané batáty, ale i klasické brambory. Podávat ho můžete také s pečivem a zeleninovou oblohou. Budete-li chtít hodně zdravou a dietní večeři, opečte v troubě chřest a brokolici. Marné není ani avokádové pyré.

Exit mobile version