Její svět

ČOKOLÁDOVÉ POKUŠENÍ

Čokoláda v dobré kvalitě a nízkém množství je lék. Kakaové boby , které čokoláda obsahuje mají rostlinné flavonoidy . Ty se podílejí na snížení krevního tlaku či dokonce snižují i cholesterol. Čokoláda dodává energii . Ne jen do práce , ale i zvyšuje náladu na sexuální hrátky . Kolik jen těch výhod má ta čokoláda . Ale pozor . Ne že se nyní vrhnete na každou jednu. Záleží na počtu procent kakaa obsaženého v čokoládě . Zde je několik typů na vyrobení lahodného dezertu . Můžete se inspirovat a večer s manželem pochutnávat na těchto Dobrotka .

Rychlá čokomňamka

Ingredience : pól kvalitní hořké čokolády s minimálním 70 % obsahem kakaa , 2 dc mléka , šlehačku , mleté ​​chilli , mletou skořici , rum , nastrouhaná pomerančová kůra

Postup práce: Rozpusťte čokoládu v mléce , zjemněte ji šlehačkou . Toto děláme takzvaně od oka . Vzniklá směs by neměla být ani moc hustá , ani řídká . Přidáme rum , chilli , skořici a na vrch nastrouhanou pomerančovou kůru . Podáváme za horka nebo ji můžeme dát do ledničky a později vychutnávat .

ČOKOLÁDOVÉ VZRUŠENÍ

Ingredience : 150g bonbónů marshmallov , 50g másla , 250g kvalitní čokolády , 250 ml smetany ke šlehání , 60 ml vody , 1 vanilkový cukr nebo sušený vanilkový lusk na dochucení

Postup práce: Připravíme si hrnec s tlustým dnem , kde nalijeme vodu. Přidáme drobné části čokolády , bonbonů marshmallov a másla . Na mírném ohni a za stálého míchání rozpouštíme všechny ingredience . Pokud bude směs tuhá , odstavíme ji. Vyšleháme si šlehačku , kterou dochutíme vanilkou . Smícháme šlehačku s rozpuštěnou čokoládou a mícháme , dokud směs nebude hladká a nadýchaná . Vzniklou směs dáme ještě vychladit . Dávejte pozor , aby se ke chladničce nikdo nepřiblížil . Vychladlou směs servírujeme se šlehačkou a malinami . Neumím si představit lahodnější dezert . A můj manžel také .

Exit mobile version